Vet du hva kundene dine mener om deg?

Geir Bodin/ april 28, 2013/ Uncategorized, Verditjenester/ 0 comments

Du har sikkert en viss anelse om hva kundene dine forventer av deg. Eller har du evig dårlig samvittighet, og synes at du ikke får gjort halvparten av hva du burde.  Du har ikke tid til å følge opp kundene godt nok. Du tror kanskje også at noen krever mer enn du kan gi. Faktisk er det slik at mer enn halvparten av de norske bedriftene er missfornøyd med leverandørene sine. Hva de er missfornøyd med får leverandørene heller ikke vite, før kundene forsvinner over til en konkurrent. Hender det at du mister kunder uten at du  får vite hvorfor? Vi har funnet et firma med solid kompetanse på kundetilfredshetsmålinger og som har verktøy som gjør jobben. Det kan være verd at du tar en titt på denne hjemmesiden http://www.mycustomervoice.net/

Da får du i det minste muligheten til å se hvor skoen trykker og dermed gjøre de riktige tingene for de kundene som du ønsker å beholde.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*