Network Norway har lansert Mobil IP

kkvik/ oktober 19, 2012/ Uncategorized, Verditjenester/ 0 comments

Network Norway lanserte IP telefoni i sitt nett denne uken. Dette er en fin tjeneste med bedre kvalitet på telefonsamtalen til og fra kontoret. Du benytter da ledig kapasitet på internettlinja til bedriften for telefonsamtalen. Du kan også laste ned en App til mobiltelefonen din og ringe gratis til Norge når du er i utlandet og har tilgang til trådløst internett der. Vi har prøvd tjenesten her i 2 måneder før den ble lansert, så vi vet at den fungerer godt i praksis også.

Kopi fra hjemmesiden til Network Norway:
Mobil IP er en ny tjeneste som lar deg ringe med ditt eget mobilnummer gjennom et Wi-Fi-nettverk. Med tjenesten aktivert kan du ringe hjem til Norge fra null kroner per minutt, og dermed spare bedriften for store summer. Med Mobil IP kan du ringe akkurat hvordan du selv vil, med din smarttelefon, ditt nettbrett, din PC eller Mac, eller ditt SIP-bordapparat. Mobil IP er en tilleggstjeneste til Mobil Bedrift, slik at du også kan bruke Mobil IP i din sentralbordløsning.

Med Mobil IP vil du få ekstra sikkerhet for din bedrift siden dere kan kommunisere både via mobilnettet og internett. I visse tilfeller kan du oppleve enda bedre samtalekvalitet via internett, men dette er helt avhengig av nettforbindelsen.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*